Aikaansa edellä oleva moderni ja asiantunteva Tunturi-Lapin Isännöintipalvelu

TOIMIMME KOKO LAPIN ALUEELLA
Ja miksemme myös koko Suomessa sähköisten palveluidemme ansiosta!

Ammattitaitoista ja räätälöityä isännöintiä kaiken kokoisille taloyhtiöille ja kiinteistöille

Tunturi-Lapin Isännöintipalvelussa taloyhtiönne ja kiinteistönne asioita ja taloutta hoitaa vain yksi ja sama isännöitsijä, jolla viimeisin alan koulutus ja tieto-taito.  Hänellä on käytössään markkinoiden reaaliaikaisin ja modernein isännöintijärjestelmä, joka nopeuttaa ja tehostaa isännöinnin rutiineja yhdistämällä isännöinnin, taloushallinnon ja nykyaikaiset asukaspalvelut yhteen. Tunturi-Lapin Isännöintipalvelu Oy ja isännöitsijä ovat Isännöintiliiton jäsen ja noudattaa kaikessa toiminnassaan Isännöinnin eettisiä ohjeita ja se on meille kunnia-asia sekä toiminnan peruspilari.

Isännöintipalvelut

Työvälineenä täysin reaaliaikainen ja sähköinen isännöinti- ja kirjanpito-ohjelmisto, joka taipuu palvelemaan tarvittaessa myös perinteisesti paperisesti. Hoidamme taloyhtiönne tai kiinteistönne hallinnollisen ja teknisen isännöinnin ja talouden tarvittaessa kokonaisvaltaisesti, sovitaan yhdessä palvelun laajuus. Reaaliaikaisuuden ansiosta isännöitsijäntodistuksen saa parhaassa tapauksessa jopa samana arkipäivänä.

Digitaaliset palvelut

Tunturi-Lapin Isännöintipalvelun asiakkaana käytössänne on halutessanne henkilökohtaiset digitaaliset palvelut hallitukselle, taloyhtiölle ja jopa asukkaalle. Digitaaliset palvelut, erityisesti henkilökohtaiset digitaaliset asukaspalvelut selkeyttää taloyhtiön toimintaa, lisää vuorovaikutusta ja lisää asumismukavuutta sekä viihtyisyyttä kun tiedot ovat aina helposti löydettävissä. Asukaspalveluiden käyttö on mahdollista myös mobiilissa!

Asiakastyytyväisyys

100%asiakkaistamme suosittelee 

Isännöitsijä

1Yksi ja sama isännöitsijä, johon voit luottaa ja joka muistaa asiasi sekä tuntee taloyhtiösi

Isännöinti

5+taloyhtiötä 
Illustration

Isännöintitodistukset jopa arkipäivässä

Tunturi-Lapin Isännöintipalvelun kumppanina toimii kotimainen täysin sähköinen ja reaaliaikainen Hausvise-isännöintiohjelma, joten isännöitsijäntodistuksen voi parhaassa tapauksessa saada samana arkipäivänä olitpa sitten Ylläksellä tai Helsingissä.

  • Luotettavuus

    Meillä sinua palvelee yksi ja sama isännöitsijä, joka tietää ja tuntee taloyhtiösi. Voit luottaa siihen, että kesken prosessien ei tule henkilömuutoksia.

  • Avoimuus

    Avoin ja rehti ote työhön on toimintamme A&OReaaliaikaisilla järjestelmillämme varmistamme tietoturvallisuuden ja että tarvittavat dokumentit ovat oikeilla paikoillaan saatavilla.

  • Tehokkuus

    Pyrimme aina ripeyteen ja tehokkuuteen sekä tarkkuuteen työssämme.

Illustration
Illustration
Illustration

Kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!